Havergryns kager

Så skal der prøves havergryns kager, og de bliver hurtigt spist, da de er lækre knasende.

Ca 30 stk. Store havergrynskager

Ingridenser:

  • 150 g. Smør
  • 2 stk. Æg
  • 250 g. Sukker
  • 200 g. Havergryn
  • 2 spsk. Mel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk vaniliesukker

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smør, skal bruges senere
  2. I en skål pisker du de 2 æg.
  3. Hæld alle de tøre ingredienser i skålen og rør rundt.
  4. Hæld det smeltet smør i skålen og pisk det hele godt sammen.
  5. Sæt dejen på bageplade i valnødde størrelse klatter, klatterne flyder ud når de bages.
  6. Bages ved 180 grader i ca. 10 minutter. Hold øje med dem til sidst.
  7. Når de er komme ud af ovnen, skal de stå lidt inden de flyttes over på en rist
  8. Opbevares i kagedåse.

Tip. Dyp havergrynskagerne i chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *